måndag 12 april 2010

Bættringsvæg???


Igår så trænade jag rygg før førsta gången på 2 månader och det kændes okej i axeln..!! Va vældigt spænd imorse hur det skulle kænnas i axeln,men konstigt nog så va den okej!!! Så idag kørde jag brøst och axlar...sjælvklart inte tungt!! Nu ær det 1,5 timme efter trænings passet och det kænns fortfarande okej...!!! Kan detta vara sant?????????????????? Ja det återstår ju att se hur det kænns imorgon då??? Men just nu så ær jag EXTREMT GLAD...det har inte kænnts så bra på 6 månader så....!!! Vill passa på att gratulera alla jenter som debuterade igår...!!! FANTASTISK insats!!! Ha en knall kvæll!!! Kraaaaaaaaaaaaaaaaaamisar en glad Pia ;)

2 kommentarer:

  1. Tusen takk for det vennen jeg er uterolig happy =) håper du får det like gøy som det jeg hadde det =) var gøy så du kan glede deg super masse så bare å stå på snuppa mi.. stooooor klem =)

    SvaraRadera
  2. Ja gleder mig ikke noe sææææææææææææææææææææærlig,hehe!!! Ska bli så kul att se dig live till helgen!!! Du ska få en stooooooooooooooor kram!!! Stå på nu snuppa!!! Kramisar :)

    SvaraRadera