söndag 21 februari 2010

Haralds gym!!









Då har vi vart på Haralds gym och trænat!!! Møtte Cathrine http://cathrinehenriksen.blogg.no/før førsta gången och Yvonne http://yvis-yvonne.blogspot.com/ som jag trænat med innan!!! Jag Yvonne,Jon och Villa(voffsen) koste oss med suuuuper god mat och hygge på fredagkvællen!!
Så på lørdagen va det dax att dra till Haralds gym!! Otroligt kul att komma tillbaks dit(jag trænade dær i 92-93...massa nostalgi och historie i væggarna)Fick mimra lite med Harald också!!! Han tog en titt på min possering med..tusen tack Harald!!! Tuuuuuuusen tack jenter før en knall træning och ett extra tack till søta Yvonne som ær en guldklimp!!! Ha en flott søndag!!! Kramisar ;)

5 kommentarer:

  1. Takker sååå mye selv var utrolig koselig kveld og dag på haralds nå må du bli bra i skuldern din så alt blir bra woohooo.. stooor klem til bake =)

    SvaraRadera
  2. Hei du..

    Åhh, jeg skulle så gjerne ha vært der:)
    Du har bygd bra med muskelmasse på kort tid..
    God bedring med skulderen.
    Klemmer

    SvaraRadera
  3. Tusen tack vænnen!!! Nu blir det tuffa benpass denna veckan vartfall så det kommer ju altid nåt bra ut av nåt dårligt....POSSITIV måste man ALLTID vara!!! Ja d va koz...bara att bli med næsta gång vettu!!! Lycka till med examen och god bedring!!! Kramisar :)

    SvaraRadera
  4. Tjena Snygging!
    Ni ser ju ut att ha haft en kanonhelg och va roligt att höra att det går framåt med benträningen!
    Fina bilder och formen din ser bra ut... bara att kämpa på som du gör så ska du se att mer massa lär finnas inom kort, när hade du som mål att stå på scenen?
    Kramar

    SvaraRadera
  5. Tjing snygging!! Nja bilderna va ju sådær,men det går framåt!!! Min plan ær att debutera våren 2011,lite mer æn 1 år att bygga så det ær bara att kriga vidare!! Om du går in på etiketter under bilderna och klickar på formbilder så ser du lite mer va som har hænt!!! Kramisar ;)

    SvaraRadera