tisdag 8 mars 2011

Ojæmn sømn!!!




Jag vill høra med er dærute som ær/har vart på diet om ni också vaknar många ggr i løpet av natten??? Det har hållt på ca:1 vecka før mig nu(ær inne på min 5:e vecka på diet)Iag skulle jag upp kl.06.30 och vakna først kl.02.30 och sen kl.05.15 då va det bara att gå upp ta sig en dusch och gøra klart før en lååååååååååång frukost och tv...!! ÆLSKAR att ha god tid och HATAR stress!! ha en fin dag allihopa!! Kramisar ;)

2 kommentarer:

  1. Hehe... Jeg er ikke paa noen ekstrem-diett, men store endringer i kostholdet har foert til at jeg er sliten ved 7-tiden paa kvelden men faar aldri sove foer rundt 2 paa natten. Samtidig er det ingen sak for meg aa vaakne tidlig, men jeg merker at om jeg spiser eller drikker noe som ikke staar paa planen (som en burger eller ett glass med brus: trenger ikke vaere cola) saa blir jeg ikke bare daarlig, men jeg faar verken sove eller vaaknet... Personlig er jeg nybegynner paa dette, men merker allerede en utrolig forandring!!!

    Lykke til, Pippi!!!! =) Kroppen venner seg nok til det etter hvert (det er mitt haap)...

    SvaraRadera
  2. Tuuusen tack Rachel!! ja ær nog kroppen som kænner køret på diet ja!!! men det går sig till tænker jag!!! Stå på du med vænnen!! Kramisar ;)

    SvaraRadera