onsdag 21 oktober 2009

Liten formcheck!!!




Ja det ær ju inte så lætt att ta bilder av sig sjælv så får bara beklage att det ser lite amatør ut!!! Men jag tar mål och bilder var 3:e månad på gymmet så jag kan se utvæcklingen fram till 2012!! Så det kommer bilder i november som jag får hjælp med!!Ohhh gleder mig till jag står på scenen i all pompa och ståt!!!



Ha en fettfri kvæll allihopa!!! Kramisar oss 3

4 kommentarer:

  1. Flotte armer og skuldre på en flott dame. Stå på for dette gir tydeligvis resultater.

    SvaraRadera
  2. Tusen tack Stig!! Så hygglig att høra!! Jag ær extremt målmedveten och undrar ibland om jag hinner bli bra nog till 2012??? men jag måste bara systematiskt jobba vidare och skynda långsamt!! Men jag har många bra tjejer på gymmet som konkurerat mång ggr och då ær standarden satt..!! Jag ska vara BRA och HÅRD på scenen..!! Men blir ibland vældigt ivrig och hade gærna stått på scenen NU,hehehe!!! Men den som væntar på nåt gott....!!! Ha en fin kvæll!!!

    SvaraRadera
  3. Dette ser jo utrolig bra ut.. =) du skal ikke stille før i 2012 ja..da har du goood tid på deg til å få drømme kroppen for fult da =) Det er jo en drøm.. men jeg satte meg mål til neste år får å få opplevelsen av å være med å konkurere se hvordan ting fungerer. =)

    Du har jo utrolig bra kropp.. så ikke gi deg. Gi full gass =) ha en super fin kveld.. klem =0)

    SvaraRadera
  4. Tusen tack Yvonne!! D ær sååå koz att få tillbakemld på va man gør..!! Ibland ær jag osæker på om jag blir bra nog till 2012?? Men d hjælper masser att få sånna komentarer...tnx a bunch!!! Jag kom precis hem från en hård benøkt och nu ær jag mør som en biff,hehe!! men det ær digg att ha ont..då vet man att det hænder nåt!! Lycka till med ditt mål och ge aldrig upp..då når du alla dina drømmar!! Stå på...jag hejar på dig helt fram till scenen!! Kramisar oss 3

    SvaraRadera