fredag 11 december 2009

Heaven and Hell!!


Blir ganska confused ibland!! Nu har jag gått och snufsat och vart tept i næsan hela veckan,men har haft en helt sjukt bra trænings vecka...økat på næstan alla muskelgrupper och alla øvningar..!! Hade ett extremt bra arm pass igår och ett lika bra axelpass idag..!! Jag har kommit på træning i ganska dårlig form men så har det bara tatt helt av och vart "lætt"....hmmmmmmm!!! Hur funkar detta????? D jag tror det kan vara ær att man mentalt har førberett sig på att det blir ett mediåker pass och lista inte ær satt så høgt och så blir det HELT MOTSATT...!! Det har hænt ganska många ggr..!! Ær det nån som har upplevt desamma????? Ær vartfall VÆLDIGT NØJD med veckan som vart!!! Ha en riktig bra helg allihopa!!!

5 kommentarer:

  1. SSSå BRA! Du har styrke selv om du er tett i nesa.. har opplevd d samme selv men formen var seff på topp,og hadde en bra trenings økt for det. =) merkelig hvor rar denne kroppen våres er bygd. synes du er utrolig flink.. bare å stå på go jenta.. heier deg fram over.. vi får håpe alt ordner seg i feb, blir spennende å se.. woohoo.. stå på. så får vi trene sammen en dag.. deilig å komme seg bort litt! Krammmm =)

    SvaraRadera
  2. Så bra att du haft bra trænings økt...!!! Ja det ær konstigt hur kroppen fungerar??? man blir aldrig klok på d!!! Hoppas att jag slipper att va tept mer,ær ganska slitsamt!! Men nu ska jag slappa i helgen och ladda batterierna!!! Ja vi må ju træna sammen en dag,hade vart helt topp!! Ha en føtrollande helg søta du!!! Stooooooooor kram ;)

    SvaraRadera
  3. Helt ening.. Krippen er rar mange ganger.. Jeg kan være så trøtt før jeg kommer til gymmet, men plutselig så bare gir jeg jeg gjernet under løftene.. Håper du har det bra. Stå på videre.

    Klemmer

    SvaraRadera
  4. Ja den ær rar...!!! Ær fortsatt snorig i næsan och ont i halsen,men det bryter liksom inte ut..?? Men blev ett knall pass idag igen på brøst!! Kørde med 16 kg hantlar(skrå hantel press)4x8 d va digg..!! Stå på du med!!! Kramisar ;)

    SvaraRadera
  5. nå har du vert stille i det siste hvordan går d med deg? håper treningen og alt annet går bra stoor klem :)

    SvaraRadera